Storitve

Implementacija, šolanje, izdelava programskih razširitev, upravljanje s podatki

Nudimo vam naslednje storitve:

Implementacija programske opreme

V vašem podjetju izpeljemo celotno implementacijo programske opreme - od svetovanja pri izbiri paketov, ki pokrivajo vašo dejavnost, šolanja prvih uporabnikov, izpeljave pilotnega projekta do šolanja vseh uporabnikov ter tehnične podpore uporabnikom in administratorjem.

Več o celoviti implementaciji programske opreme...

Šolanje uporabnikov

Več kot 25 let se ukvarjamo s šolanjem uporabnikov programske opreme za računalniško načrtovanje. V tem času smo izobrazili več 1000 uporabnikov. V našem šolskem centru ali na lokaciji vašega podjetja izvajamo tako standardizirane oblike šolanj, kot tudi tečaje prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Podrobnosti o šolanju ter opisi posameznih tečajev...

Tehnična pomoč

Zagotovite si dostop do pomoči in ne izgubljajte časa z reševanjem težav, katere lahko z našo pomočjo hitro odpravite. Tehnično pomoč izvajamo po telefonu, elektronski pošti ali z dostopom do vašega računalnika na daljavo. Tehnično pomoč si lahko zagotovite v obliki letne vzdrževalne pogodbe ali jo plačate po posamičnem primeru.

Podrobno o tehnični pomoči in vzdrževanju...

Razvoj programske opreme

Izvajamo nadgradnje programske opreme (AutoCAD, Inventor...) za prilagoditev specifičnim potrebam uporabnikov. S prilagoditvijo programske opreme lahko znatno pohitrite vaše delo in odpravite vsakodnevne, dolgotrajne, rutinske postopke. Nudimo izdelavo programske opreme z raznih področij povezanih z načrtovanjem izdelkov - od razvoja programske opreme za avtomatizacijo, do oživljanja in migriranja zastarele kode (lisp, VB6), vse do sistemske integracije med CAD programsko opremo in poslovnimi sistemi.

Več o razvoju programske opreme...

Upravljanje s podatki

Rešitve za upravljanje s podatki vam zagotavljajo varnost, sledljivost, nadzor nad revizijam ter nadzor na dostopom do podatkov. Z našim znanjem vam pomagamo pri izbiri prave rešitve, implementaciji, šolanju ter pomoči pri uporabi.

Več od rešitvah za upravljanje s podatki...

Navidezna resničnost (VR)

Nudimo vam celotno paleto storitev s področja navidezne resničnosti - od svetovanja in prodaje programske ter strojne opreme, priprave vaših modelov za uporabo v navidezni resničnosti, do izdelave in izposoje kompletnih VR sistemov za uporabo na sejmih, predstavitvah ali v vaših poslovnih prostorih.

Več od rešitvah za navidezno resničnost...