O piškotkih (cookies)

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Naša spletna stran www.basic.si uporablja piškotke za uporabo orodja Google Analytics, ki omogoča izdelavo statistike obiska posamičnih podstrani. Če se z uporabo teh piškotkov strinjate, na spodnjem delu strani kliknite zeleni gumb "Strinjam se". Če se z uporabo teh piškotkov ne strinjate, gumba "Strinjam se" ne kliknite. Če ste se že strinjali in želite odločitev preklicati, lahko to storite s klikom na to povezavo. Potem kliknite gumb "Resetiranje nastavitev piškotkov za to spletno stran" na spodnjem delu te strani.

Resetiranje nastavitev za upravljanje z Google Analytics piškotki za stran basic.si.

Po kliku na gumb 'Reset nastavitev' kliknite gumb 'Resetiranje nastavitev piškotkov za to spletno stran' na spodnjem delu te strani.Poleg opcijskih Google Analyitcs piškotkov pa stran www.basic.si za delovanje nujno potrebuje določene piškotke za oblikovanje strani. Ti so nujni za delovanje strani in niso namenjeni sledenju obiska naših strani.