fusion 360 logo

Programski paket za CAD, CAM, CAE in PCB

Fusion 360

Fusion 360 združuje 3D načrtovanje, proizvodnjo, simulacije in upravljanje s podatki v cenovno zelo ugoden programski paket, ki vam omogoča dostop do vaših podatkov v oblaku od koderkoli in kadarkoli.

Zanima me več o Fusionu...

Fusion 360 CAM šolanje

Udeležite se šolanja za Fusion 360 CAM in se naučite veščin za popoln izkoristek vaše programske opreme in CNC stroja.


Fusion 360 CAM postprocesorji

Nudimo izdelavo in prilagoditev postprocesorjev vašim CNC strojem. Pokličite 01 5830 100 ali nam napišite sporočilo.Zmogljiva in za uporabo enostavna orodja za 3D modeliranje omogočajo hitro izdelavo in sledenje več različicam vaših zasnov izdelkov. Vključena so orodja za parametrično modeliranje, oblikovanje pločevinastih izdelkov, površinsko modeliranje, oblikovanje prostih oblik (T-splines), delo z mrežnimi modeli (Mesh), direktno popravljanje geometrije ter delo s sestavi.

fusion 360 modeliranje cad

S Fusionom boste lahko enostavno izdelovali kodo za vaše CNC naprave. Različne obdelovalne strategije od zelo učinkovitega grobega rezkanja do enostavnega nadzora nad orientacijo orodij pri večosnih strojih omogočajo hitro in preprosto izdelavo CNC programov. Podpora za 2.5D do 5 osne rezkanje, struženje in razrezovanje.

Uporabite katerega od mnogih vključenih postprocesorjev ali se obrnite na nas, da vam prilagodimo postprocesor glede na kombinacijo vašega stroja in krmilnika.

fusion 360 cam cnc programiranje CNC strojev 3 osno 5 osno rezkalni center stružnica

Vključena orodja za načrtovanje elektronskih vezij omogočajo, da elektronska vezja vključite v vaše modele izdelkov. Načrtujte elektronske sheme, PCB postavitve, uporabite orodja za izdelavo povezav (routing) ter uporabite 3D model vezja v vaših načrtih.

fusion 360 PCB načrtovanje elektronska vezja

Simulirajte lokalno ali v oblaku v zgodnjih fazah načrtovanja izdelka in se izognite dragim popravkom kasneje. Ugotovite, kako se izdelek obnese pod realnimi obratovalnimi pogoji in izboljšajte obnašanje vašega izdelka. Simulirate lahko statične obremenitve, lastne frekvence, toplotne obremenitve in prevod toplote, uklon, nelinearno statiko ter optimizirajte oblike. Analizirate lahko tudi dinamične dogodke, kot sta padec in udarec.

fusion 360 simulacije FEA trdnost hlajenje uklon

Podajte osnovne vhodne podatke in pridobite izdelek, ki ustreza podanim specifikacijam. Podajte velikostne omejitve, material in želen način proizvodnje ter s pomočjo izračuna v oblaku izberite ustrezen dizajn iz množice predlaganih rešitev.

fusion 360 generative design generativno oblikovanje

Na osnovi 3D modelov izdelajte 2D tehnično dokumentacijo za uporabo v proizvodnji ali naredite vrhunske fotorealistične slike in animacije vašega izdelka za trženje in predstavitve vaših izdelkov, preden so ti fizično izdelani. fusion 360 tehnična dokumentacija tehnične risbe

Naj vas geografska lokacija, različne časovne cone in različne naprave (PC, telefon, tablica) ne ovirajo pri dostopu do podatkov in sodelovanju z ljudmi s celega sveta. Določite uporabnike in njihov nivo dostopa do vaših dokumentov, uporabite orodja za označevanje in komentiranje ter na njihovi osnovi izdelajte spremembe izdelkov ter delite 3D modele preko spletnega brskalnika s sodelavci, ki nimajo dostopa do modelirnika.

fusion 360 sharing design

Nazorujte način dostopa do podatkov ter verzij izdelka. Z dodeljevanjem pravic določite, kdo in kaj lahko dela na vaših dokumentih. Ločite nivoje dostopa za notranje in zunanje sodelovance in sledite spremembam ter se izognite konfliktom med verzijami. Do podatkov shranjenih v oblaku lahko dostopate od kjerkoli in kadarkoli, če pa začasno nimate dostopa do interneta, lahko delate lokalno.